Olet täällä

TUOTANTO

Aloitimme navettojen laitteiden valmistuksen vuonna 2003. Viisi vuotta myöhemmin muutimme suurempaan rakennukseen, jossa toimimme nykyäänkin. Valmistamme vuodessa laitteita noin 8000 - 10000 eläimelle, eli 30 - 40 tilalle.

Tuotantotiimissämme on 5 työntekijää: mestari, hitsaajat ja lukkosepät. Valmistus perustuu asiakkaan vahvistamiin piirustuksiin voimassa olevia standardeja ja vaatimuksia noudattaen. Raaka-aineen hankimme pitkäaikaisilta kumppaneiltamme, joilla on sertifioidut materiaalit ja taattu toimitusvarmuus.

Valmistuksessa käytämme nykyaikaisia laitteita, kuten vannesaha, pylväsporakone-, taivutuskone ja reijityskone. 2014. vaihdoimme vanhentuneen putkitaivutuskoneen täysautomaattisen CNC-koneeseen.  Tietokoneohjattava kone takaa täsmällisyyden ja nopeamman toimitusajan. Koneen ansiosta pystymme tarpeen vaatiessa lisäämään huomattavasti tuotantoamme. 

Tuotantoprosessi alkaa projektista ja piirustuksista. Käytämme navettojen suunnittelussa nykyaikaisia ohjelmia, joiden avulla laadimme piirustukset, joissa on kuvattu kaikki tarjoamamme laitteet. Valmistusta varten lähetetään myöhemmin 3D tuotantopiirustukset.

Valmistuksessa keskitymme standardisoituihin tuotteisiin, jotta voisimme takaa tasaisen laadun, samalla olemme kuitenkin joustavia ja kehitämme tuotteita asiakkaiden toivomuksien mukaisesti. Vakiotuotteisiimme kuuluvat makuuparret eli kaaret, väräjät, aidat ja pylväät sekä kaikki tarvittavat puristimet. Sen lisäksi valmistamme jokapäiväisesti kaapimia ja osia  lietelantajärjestelmille, kuten esimerkiksi mastoja, putkia, neliöitä, takaiskuläppöjä yms.

Asennukseen valmiit tuotteet on pakattu näin, että pakkauksien purku työmaalla olisi mahdollisimman helppo ja looginen, mikä on tärkeää varsinkin silloin, kun asiakas asentaa laitteet itse.