Olet täällä

ASENNUS

Asennustiimiimme kuuluvat asennuspäällikkö, työmaapäällikkö ja asentajat. Asennustöitö hoitaa jokapäiväisesti 4 asentajaa, tarvittaessa palkkaamme laajamittaisia hankkeita varten lisäksi 20-30 aliurakoitsijaa. Kaikki asentajamme ovat työhönsä koulutettuja ja asentavat laiteet noudattaen vastaavia vaatimuksia ja asennusohjeita.

Laitteiden asennus suoritetaan asiakkaan kanssa sovittujen asennuspiirustuksien mukaisesti. Työn aikana tarkastamme, että noudatamme asiakkaan kanssa sovittua ja asiakkaan toivomuksia. Meille on erittäin tärkeätä noudattaa sovittua aikataulua.

Asentajiemme pitkäaikaisen, vuonna 2003 alkaneen asennuskokemuksen ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme parasta laatua. Asennustiimimme täyttää asiakkaittemme erikoistoivomukset operatiivisesti koko Viron alueella.  Pienempien töiden tapauksessa toimittaa asennustiimi laitteet itse ja asentaa ne. Asennustiimillämme on nykyaikaiset työkalut ja laitteet pystyäkseen toimimaan mitä erilaisimmissa olosuhteissa. Työn valmistuttua koulutamme asiakkaita laitteita käyttämään.